welkom bij fazzo webshop

De eerste nieuwsbrief is de deur uit!

De eerste nieuwsbrief is de deur uit!
03 december 2012
Bijkomend voordeel van het bouwen van deze echte webshop... is dat ik nu ook een nieuwsbrief kan versturen!
En aangezien de eerste aanmeldingen al binnenkwamen.... aan de slag!

Bij deze!
 

Fazzo Nieuwsbrief - Nummer 1!

Hallo leuke Fazzo-vriendinnen!
 
Sommigen zaten er al even op de wachten maar hier is ie dan:
de eerste Fazzo-nieuwsbrief, waarin ik  graag mijn plannen en nieuwe producten met jullie wil delen.
 

Fazzo-Webshop

Een van de dingen waar ik aan heb gewerkt hebben jullie al ontdekt: de Fazzo Webshop. Ideaal om makkelijk leuke en unieke spullen te bestellen. Een last-minute Sint- of Kerst-kado bijvoorbeeld!
Alle items in de webshop zijn op voorraad en worden binnen 3 werkdagen geleverd. Natuurlijk stoer verpakt!
 

Fazzo-Atelier

Daarnaast ben ik  momenteel druk met een aanstaande verhuizing, en daar komt veel bij kijken... onder andere: een echt en heus Fazzo -Atelier!
 
Natuurlijk hoef ik niet uit te leggen hoezeer ik er naar uitkijk dat atelier in te wijden en in gebruik te gaan nemen!
De eerste stappen zijn gezet: er zijn al twee enorme tafels naar binnen gesleept om te gebruiken als kniptafel en als naaitafel, en ook zijn er twee mooie voorraadkasten voor allerhande stofjes en lintjes en garens en bandjes.... en nog meer!
Thuis heb ik een groot deel van mijn voorraad al in dozen staan, en dat is best indrukwekkend als je alles zo bij elkaar ziet: genoeg materiaal om alle plannen mee uit te voeren!
Want je zult begrijpen dat de ruimte van een atelier weer allemaal mogelijkheden biedt... en dat stimuleert de creativiteit enorm!
Zo ben ik van plan om ook met leer te gaan werken, en te zien wat ik daar voor moois mee kan maken: van GSM-hoesjes tot bijzondere applicaties op PTT stof (ik zie al mooie shoppers voor me, en misschien ook wel kussens?)
En als kleinigheidje lijkt het mij leuk om koelkast-magneetjes met PTT postzak in het assortiment op te nemen! Wat vinden jullie daar van?
 

Fazzo: stoer, uniek... èn duurzaam! 
 
Ik kreeg deze week een hele bijzondere eervolle aanvraag, van Laura Fresco Green Interiors- zij gaat een modelwoning inrichting in het Neher-laboratorium. Dit gebouw was vroeger in gebruik door de PTT! en wat is er nou toepasselijker dan de kamer in te richten met mooie grote postzak-kussens! Laura richt model-woningen in met duurzame materialen, om te laten zijn dat ecologisch en bewust ook heel mooi kan zijn. Ik ben benieuwd wat ze er van maakt! Ik zal jullie zeker laten delen in het eindresultaat zodra ik daar meer van weet....


Nieuw in het assortiment

Tussen al deze bedrijven van inpakken, behang afpeuteren, witten, en plannen smeden door....heb ik ook nog een paar nieuwe  aanvullingen op het huidige assortiment gemaakt, onder andere deze stoere shopper.

Op de vookant een applicatie van zeer oude postzak met franse tekst nog een klein beetje zichtbaar, en op de achterzijde een stoere 3.
   

 Lekker ruim, en dankzij de lange hengsels kun je de tas over je schouder dragen.

Dat is wel zo prettig als je lekker geshopt hebt!
Fazzo in het Wild!

Vaak krijg ik van blije Fazzo-klanten nog een berichtje hoe het mijn tassen vergaat... en soms krijg ik zelfs nog een foto gemaild van mijn maaksels in hun nieuwe 'habitat' 


Dat vind ik heel erg leuk, en daar wil ik je in elke nieuwsbrief van mee laten genieten:

Deze stoere tas van Belgische postzak bijt het spits af:

die mocht mee op vakantie naar het Griekse eiland Lefkas... de bofkont!!

 

Nou, jullie zijn een beetje op de hoogte van mijn reilen en zeilen!
 
Als jullie zelf ideetjes hebben, of suggesties, of vragen... dan zou ik het heel leuk vinden om die te horen!!
 

Hartelijke Fazzo – groeten,
Bibian

PS wist je dat ik ook veel spullen maak van buitenlandse postzakken en plunjezakken? Echt iets bijzonders!

          

 
Reactie schrijven op De eerste nieuwsbrief is de deur uit!